Wizz Air traži stjuardese i stjuarde u Beogradu, Nišu i Skopju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Viz er" (Wizz Air) u potrazi za novim kabinskim osobljem održaće po još jedan otvoreni dan - regrutaciju kandidata za stjuardese i stjuarde u Beogradu u četvrtak 6. jula i u subotu 22. jula, kao i u Nišu 18. jula. Otvoreni "Vizerov" dan u Skopju, Severna Makedonija je 13. jula.  Lokacija u Beogradu je Jump Inn hotel, u Nišu hotel Ambasador dok u Skopju budući stjuardi i stjuardese trebaju doći u Hotel Tim's Apartments.

Uslovi za apliciranje su standardni za posao kabinskog osoblja: budući stjuard ili stjuardesa mora imati navršenih najmanje 18 godina i bar srednju škola, da zna da pliva, da može - makar na vrhovima prstiju - da dohvati visinu od 210 cm, da zna engleski - italijanski jezik je prednost, da živi ili je spreman ili spremna da se preseli na mesto koje je 90 minuta od budućeg radnog mesta, odnosno aerodroma gde bazira avion.

Zainteresovani kandidati treba da imaju spreman CV na engleskom, kopiju pasoša kao i sliku u boji. Dodatne informacije, kao i link za prijave možete naći ovde ili na fejsbuk stranici aviokompanije

"Viz er" namerava da proširi do kraja decenije flotu za čak 500 aviona i da zaposli nekih 6.600 novih pilota uz preko 13.000 radnika ostalih profila tako da učestala potraga za novim pilotima i kabinskim osobljem nimalo ne iznenađuje.

(Aero.rs)

Teme