• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Regionalni sastanak Lufthansa Group u Sarajevu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastanku je prisustvovao menadžment Lufthansa group sa timovima iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Malte, Alžira, Maroka, Tunisa i Bosne i Hercegovine

  • 0
Lufthansa Regional CRJ Salinger Igor

Sarajevu je bilo po prvi put domaćin regionalnog sastanka Lufthansa grupacije, koji je održan od 3. do  5.  oktobra ove godine.

Sastanku je prisustvovao menadžment Luftsansa grupacije (Lufthansa group) sa timovima iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Malte, Alžira, Maroka, Tunisa kao i Bosne i Hercegovine, saopšteno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Direktor Lufthansa grupacije za Sarajevo i Dubrovnik Ismar Ibrahimović je prisutnima prezentovao novu infrastrukturu na aerodromima u Dubrovniku i Sarajevu, a direktorka Sektora aerodromskih usluga Vedrana Vikić Musić, prezentovala je podsticajnu šemu koju aerodrom nudi avio-kompanijama (program subvencija, op. aut), nove razvojene projekte, ponudu komercijalnih sadržaja u Terminalu B aerodroma Sarajevo, kao i turistički potencijal Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Nemačka, štrajk Tanjug/AP
"Ključni pokazatelji uspješnosti (KPI) Lufthansa grupacije, pokazuju izuzetne rezultate nivoa usluge aerodroma Sarajevo kao i sve zahtjevane uslove u pogledu procesa prihvata i otpreme aviona, putnika i prtljaga", kažu u sarajevskom aerodromu

Sastanku su prisustvovali i regionalni direktor za jugoistočnu Evropu Ben Hadj Said Mavren i direktorka Lufthansa grupacije za Europu Kristina Barden.

Lufthansa grupa ima ukupno preko 100.000 zaposlenih. U sastavu grupacije, pored Lufthanse kao nemačkog nacionalnog avi-prevoznika su i SWISS, Austrian Airlines, Eurowings i Brussels Airlines, a kao podružnice Lufthanse i regionalni prevoznici Lufthansa City Line, Air Dolomiti i Discover Airlines, brend specijalizovan za prevoz putnika turističkih operatera na destinacije za odmor.

(Aero.rs/SI)

Video: Otvorena nova poslovnica AirSerbia u TC "Galerija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>