• 5

Vreme čitanja: oko 1 min.

Wizzair iz Beograda umesto u Bazel sleteo u Fridrishafen: Nema zvanične potvrde o razlogu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podaci pokazuju da je avion sleteo bez ikakvih vidljivih problema ili nepravilnosti na aerodrom u Fridrishafenu, grada na jugu Nemačke u 14:33 po beogradskom vremenu.

  • 5
Wizzair Airbus A321 Salinger Igor

Avion Airbus A321 mađarske niskotarifne avio kompanije Wizz Air na današnjem letu od Beograda do Bazela preusmeren je u Fridrishafen, nekih 150 kilometara od Bazela.

Prema javno dostupnim podacim servisa za praćenje letova Flightradar24.com, avion na letu W64051 je poleteo sa beogradskog aerodoma sa minimalnim kašnjenjem od šest minuta, u 12:46 i to sa piste 12R, odnosno u pravcu jugoistoka, posle čega pravi zaokret i uobičajeno nastavlja ka destinaciji.

Podaci pokazuju da je avion registarske oznake HA-LXB sleteo bez ikakvih vidljivih problema ili nepravilnosti na aerodrom u Fridrishafenu, grada na jugu Nemačke u 14:33 po beogradskom vremenu.

wizzair 4051 Flightradar24
Televizija N1 javila je da su "tokom leta, putnici su dobili informaciju od kapetana Ilije Selakovića da su u Bazelu dobili dojavu o postavljenoj bombi". Aero.rs nije uspeo da dobije potvrdu ove informacije iz drugih izvora.

Ovaj izvor dodaje da je Wizzair je obezbedio autobuski transport do aerodroma u Bazelu.

Ovakav razvoj situacije - bar u delu posle sletanja - potvrđuje i informacija sa sevisa Flightradar24 za praćenje letova prema kojoj je ovaj isti avion već poleteo prema narednoj destinaciji - Ohridu u 15:36 po lokalnom vremenu. Let je označen kao WZZ4AU, što ukazuje da je neredovan, odnosno najverovatnije let za repozicioniranje aviona.

(Aero.rs/SI)

Video: Nikad vrelije izdanje Milice Pavlović: Mazi se u donjem vešu i dodiruje po intimnim delovima tela

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    27. oktobar 2023. | 16:35

    Kako nema zvanične potvrde kad u vestima švajcarskih portala piše da je aerodrom u Bazelu već četvrti put u prethodnih sedam dana evakuisan zbog dojave o postavljenoj bombi, sve sa slikama ljudi van aerodroma? Svi letovi su preusmereni, ne samo Wizz-air. Druga stvar, dojava o bombi na aerodromu je viša sila i ne znam da li je ok očekivati da sve rešava sam avio prevoznik kad nije do njih.

  • cobimaydan

    26. oktobar 2023. | 21:27

    Proslog četvrtka moj let iz Niša za Bazel je isto je preusmeren na Fridrigshafen zbog dojave o bombi u Bazelu .Od pola 3 do 7 smo cekali da dodju autobusi koje je wizzair trebalo da organizuje i koji nisu ni stigli. Na kraju je svako o svom trosku otisao za Ch. Jeste samo 150 km od Bazela ali je oko 4 sata voznje kad nema guzve….

  • Ljubo

    26. oktobar 2023. | 19:07

    U Bazelu je aerodrom zatvoren zbog izvještaja da je postavljena bomba.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>