• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rusija: Svi na pod! Stjuardesa htela da smiri putnike pa izazvala paniku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnici nisu poslušali njena uputstva, već su jednostavno poštovali mere predostrožnosti ispisane na informativnim brošurama

  • 0
Šokirana iznenađena stjuardesa Shutterstock

Na letu Petropavlovsk Kamčatski-Moskva, u trenutku kada je avion počeo da podrhtava zbog turbulencija, stjuardesa je u nameri da smiri putnike - uradila suprotno i izazvala paniku!

"Njoj je bio potreban sedativ", komentar je Telegram kanala Readovka, koji prenosi i snimak tog trenutka.

Avion, čiji se tip i vlasnik, odnosno aviokompanija, ne navodi, leteo je iz Petropavlovska Kamčatskog za Moskvu, našao se u zoni turbulencija – usled toga je stjuardesa pokušala da smiri ljude, ali je umesto toga počela da poziva sve da legnu na pod.

Avion turbuilencija Shutterstock
Većina putnika nije poslušala njena uputstva, već je jednostavno poštovala mere predostrožnosti ispisane na informativnim brošurama i nagnula se napred u sedištima, navodi ovaj izvor

Dve osobe su povređene: jedna žena nije bila vezana pojasom kada je počelo podrhtavanje, zbog čega je pala i zadobila povredu glave, a druga je doživela napad panike.

(Aero.rs/SI)

Video: Doček prvog leta BA888 British Airways London-Beograd posle trinaest godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>