• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Misteriozni let: Svi žele na nepoznatu lokaciju avionom, više od 1.000 prijava

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nepoznata destinacija još nije obelodanjena; jedino što se zna je da putnici kartu ne dobijaju na poklon, nego je rezervišu kao članovi kompanijskog programa lojalnosti

  • 0
SAS Airbus A320 Foto: Shutterstock/Photofex_AUT

Više od 1.000 putnika prijavilo se za samo nekoliko minuta za letove ka nepoznatom odredištu (Destination Unknown) kompanije SAS Scandinavian Airlines (SK).

Za putovanje koji će trajati tri dana mogu da se prijave samo korisnici kompanijskog programa lojalnosti EuroBonus koji je SAS pokrenuo pre 22 godine, piše portal Aerotime.

Akciju Destination Unknown kompanija SAS najavila je u decembru 2023. godine, kada je obelodanjeno da će ograničeni broj putnika moći da obezbedi povratnu kartu ka misterioznoj lokaciji koja ni danas nije otkrivena.

Avion SAS Scandinavian Airlines Shutterstock
Zaljubljenici u letenje saznaće verovatno gde putuju samo nekoliko minuta pre poletanja, kada se sastanu na aerodromu u Kopenhagenu (CPH) 5. aprila ove godine, da bi se ukrcali u avion.

Iz kompanijskog saopštenja može se zaključiti da ovo nisu poklon-karte, već su ograničene na putnike koji članovi programa lojalnosti, odnosno mogu se kupiti za sakupljene poene.

Sav iznos koji se prikupi prodajom karata za misteriozni let biće usmeren na kompanijski program korišćenja održivog avio-goriva (Sustainable Air Fuel - SAF) koji je u SAS uveden 2023. godine, navodi skandinavska avio-kompanija

(Aero.rs)

Video: Pariz Šarl de Gol aerodrom (CDG)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>