• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stjuardi i stjuardese znaju i tekvondo: Pijani putnik napao posadu, brzom reakcijom savladan i vezan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon sletanja u Pakistan, problematični putnik je napustio avion u invalidskim kolicima

  • 0

Putnici na letu aviona Boeing 777-300ER avio-komapnije Emirates između UAE i Pakistana snimili su ozbiljan incident u biznis klasi aviona. Pijani putnik je verbalno i fizički napao kabinsko osoblje, a usledila je brza reakcija posade kojoj se nije nadao.

Svaka avio-kompanija ima probleme sa pijanim putnicima, pa čak i ona koja posluje na Bliskom istoku - regionu poznatom po strikntoj zabrani konzumacije alkohola. Jedan od takvih putnika leteo je tokom vikenda na liniji Dubai (DXB) - Islamabad (ISB) avio-kompanije Emirates (EK).

Na video snimku iz biznis klase Boeinga B777-300ER jasno se vidi kako vidno pijani putnik ulazi u verbalni i fizički sukob sa posadom aviona. Dva stjuarda su ga veoma brzo savladala, oborila na zemlju i vezala kako ne bi mogao da ugrozi druge ljude u avionu.

Prema pisanju stranice A Fly Guy's Cabin Crew Lounge, kabinsko osoblje Emiratesa obučeno je za rešavanje ovakve vrste problema. Stjuardi i stjuardese tokom tokom procesa obuke prolaze i kroz trening kurs borilačke veštine tekvondo te je jasno da sa njima nema šale.

Nakon sletanja u Pakistan, problematični putnik je napustio avion u invalidskim kolicima. Njegova dalja sudbina nije poznata.

Emirates trenutno obavlja deset nedeljnih letova između Dubaija i Islamabada koristeći Boeing 777 avione. Pored Emiratesa, na ruti saobraćaju Pakistan International Airlines, AirBlue i Serene Air, pokazuju podaci servisa za praćenje letova FlightRadar24.

(Aero.rs)

Video: Air France Boeing 777

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>