• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Serbia objavila rezultate za april: Prevezeno preko 300.000 putnika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Serbia navodi da su najpopularnije destinacije u Zapadnoj Evropi bile Pariz, Cirih, Milano, London, Rim i Amsterdam

  • 0
Air Serbia Airbus Salinger Igor

Air Serbia je tokom četvrtog meseca 2024. godine prevezla više od 300.000 putnika što je, kako kažu u avio-kompaniji, najbolji aprilski rezultat od kada prevoznik posluje pod sadašnjim imenom.

U avionima Air Serbia je tokom aprila letelo 303.189 putnika. To predstavlja povećanje od 7% u odnosu na isti period 2023. godine. Srpska nacionalna avio-kompanija je sa aerodroma Beograd (BEG), Niš (INI) i Kraljevo (KVO) obavila 3.271 let tokom aprila.

Air Serbia navodi da su najpopularnije destinacije u Zapadnoj Evropi bile Pariz (CDG), Cirih (ZRH), Milano (MXP), London (LHR), Rim (FCO) i Amsterdam (AMS) dok je veliko interesovanje navodno vladalo i za regionalna odredišta - Podgoricu (TGD) i Tivat (TIV). Iz avio-kompanije ističu da su bili traženi letovi i za Istanbul (IST), Atinu (ATH), Barselonu (BCN) i Larnaku (LCA).

April je takođe bio mesec kada je Air Serbia registrovala svog milionitog putnika o čemu je portal Aero.rs ranije pisao.

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation Citation M2 let Fridrishafen - Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>