• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

SEGA 2024: Konferencija generalne avijacije jugoistočne Evrope u Beogradu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaki borbeni pilot ili kapetan prekookeanskog putničkog aviona svoje prve korake ka nebu je morao da napravi upravo u nekom malom lakom avionu ili jedrilici, kažu za Aero.rs u SEGA

  • 0

Southeast Europe General Aviation 2024 konferencija (SEGA2024) biće održana od 18. do 20. septembra naredne godine u Beogradu i - bar poslednji dan - najverovatnije Zrenjaninu, odnosno aerodromu Ečka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Southeast Europe General Aviation (@sega_conference)

Organizatori opisiju SEGA kao "mesto gde se stručnjaci, inovatori i lideri iz industrije okupljaju i vide najnovije tehnološke inovacije na delu".

Koncept SEGA je osmišljen tako da omogući "brzu i efikasnu" komunikaciju između proizvođača i distributera, ali i zainteresovanih krajnjih korisnika proizvoda i usluga iz našireg spektra opšte avijacije, uz  propratne prezentacije i panel diskusije.

"Cela avijacija počiva upravo na generalnoj avijaciji. Možda nije toliko brza, gromoglasna ili velika kao neki drugi segmenti vazduhoplovstva, ali ne smemo zaboraviti da svaki borbeni pilot ili kapetan prekookeanskog putničkog aviona svoje preve korake ka nebu je morao da napravi upravo u nekom malom lakom avionu ili jedrilici", kažu za Aero.rs u APS Aviation Parts Service d.o.o., organizatoru SEGA

Primarni cilj SEGA je "stvaranje platforme na kojoj će se profesionalci iz industrije, stručnjaci i inovatori iz različitih regiona udružiti, razmeniti ideje i uspostaviti smislena partnerstva koja će pokretati rast sektora opšte avijacije".

bizjet

Salinger Igor

"Na ovaj način se omogućava pristup novim tržištima, proširenje mreže i unapređenje kapaciteta, stvarajući put ka inovacijama, tehnološkom napretku i održivom rastu", navode organizatori.

Događaj je bienalan, a prva konferencija ovog tipa održana je 2022. Organizatori su kompanija APS Aviation Parts Service d.o.o. uz podršku udruženja Beoavia.

Više detalja možete naći na sajtu SEGA

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation Open Day 2023, aerodrom Ečka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>