Rođendanska promotivna akcija Er Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za prvih osam meseci 2024. godine, Er Srbija je prevezla više od tri miliona putnika, dok je za jedanaest godina postojanja kompaniji poverenje ukazalo više od 30 miliona ljudi

Salinger Igor

Povodom 11. rođendana, Er Srbija je pripremila promotivnu ponudu u okviru koje će putnici moći da kupe avio-karte do svojih omiljenih gradova širom Evrope, Azije i Severne Amerike po specijalnim cenama. Akcija važi samo u subotu, 26. oktobra 2024. godine od 00:01 do 23:59 časova. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

„Naša kompanija sutra obeležava 11 godina poslovanja pod imenom Er Srbija. Tokom više od jedne decenije putnici su ključni faktor našeg uspeha i upravo zbog toga želeli smo da ih na rođendan kompanije obradujemo promotivnom akcijom tokom koje će biti u prilici da karte za letove Er Srbije nabave s popustom od 26 odsto na tarifu. Pozivamo putnike da posete naš veb-sajt, mobilnu aplikaciju ili poslovnice i po promotivnim cenama kupe avio-karte do neke od destinacija iz naše rastuće mreže“, rekao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Foto: Air Serbia

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, osnovana je 26. oktobra 2013. godine. Kompanija već jedanaest godina kontinuirano unapređuje poslovanje i širi mrežu destinacija do kojih leti. Iz Beograda, Niša i Kraljeva, Er Srbija u redovnom i čarter saobraćaju leti do više od 90 destinacija u Evropi, Severnoj Americi, Aziji i Africi. Flota kompanije jedna je od najmlađih u regionu i čine je erbas avioni A330-200, A320-200, A319-100, ATR avioni tipa 72-600, kao i embraer avioni tipa E-195. Za prvih osam meseci 2024. godine, Er Srbija je prevezla više od tri miliona putnika, dok je za jedanaest godina postojanja kompaniji poverenje ukazalo više od 30 miliona ljudi.

Detaljnije informacije o promotivnoj akciji Er Srbije možete pronaći na veb-sajtu kompanije.

(Aero.rs)