• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lufthansa Technik narednih pet godina pruža Total Component Support za Air Serbia Airbus A320 avione

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ugovor uključuje sveobuhvatne MRO usluge kao i nabavku rezervnih delova i održavanja komponenti

  • 0
Air Serbia A319 Salinger Igor

Lufthansa Technik i Air Serbia (JU) potpisali su petogodišnji ugovor o pružanju tzv. Total Component Support usluge (TCS) za sadašnju ali i buduću flotu aviona iz Airbus A320ceo familije .

Ugovor uključuje sveobuhvatne usluge održavanja, popravke i remonta (MRO - Maintenance, Repairs, Overhaul), kao i usluge nabavke rezervnih delova i održavanja komponenti u bazi Air Serbia u Beogradu počevši od januara 2024.

Air Serbia ugovor Air Serbia
Kaj-Stefan Repke, potpredsednik korporativne prodaje za Evropu, Bliski istok i Afriku u Lufthansa Technik, smatra da će usluge nemačke MRO kompanije "omogućiti Air Serbia da postigne vrhunske performanse".

"Imamo ambiciozne ciljeve za našu aviokompaniju, a ako gledamo ka kraju naredne decenije, naša avio-kompanija bi mogla da ima više od 50 aviona", ponovio je generalni direktor Air Serbia Jirži Marek.  "Ovo zahteva pouzdanog partnera koji nas podržava sa najboljim mogućim uslugama, i u našoj matičnoj bazi u Beogradu", kaže Marek, a prenosi Lufthansa Technik.

Lufthansa Technik i Air Serbia sarađuju od 2020, podseća MRO kompanija koja ime jedno od napoznatijih imena u svetu putničke avijacije.

(Aero.rs)

Video: Air Serbia Airbus A330

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>