• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slepi putnik na letu za Puket: Pronađena zmija u avionu, stvorenje gmizalo iznad glava ljudi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gmizavac nije hteo da uđe u flašu zbog čega je, verovatno najhrabriji stjuard, istu probao da ubaci u plastičnu kesu

  • 0
10 najčudnijih zmija na svetu Foto: Shutterstock/Mark Kostich

Putnici avio-kompanije Thai AirAsia uočili su zmiju u avionu na letu između Bangkoka i Puketa. Mali gmizavac kretao se po zidovima putničke kabine, a hrabra posada pokušala je da zarobi ovog slepog putnika.

Avio-kompanije širom sveta dozvoljavaju prevoz određenih životinja u avionu, ali zmije koje slobodno gmižu u putničkoj kabini nisu prizor kojem se mnogi raduju, a još manje je dozvoljem po kompanijskim procedurama i pravilima. Upravo jedna takva životinja pronađena je na letu Thai AirAsia između Bangkoka (BKK) i Puketa (HKT).

Korisnik društvene mreže TikTok @wannabnailssalon objavio je video snimak zmije u Airbusu A320 prevoznika Thai AirAsia, a klip je preneo A Fly Guy's Cabin Crew Lounge.

Stvorenje je navodno uočeno na letu FD3015 u subotu 13. januara, piše Aero Time pozivajući se na CNN. Kabinsko osoblje je pokušalo da zarobi zmiju i to uz pomoć flaše za vodu.

Gmizavac nije hteo da uđe u flašu zbog čega je, verovatno najhrabriji stjuard, istu probao da ubaci u plastičnu kesu. Drugi pokušaj bio je uspešan i zmija je ostala u kesi do kraja leta.

Nakon dolaska Airbusa A320 u Puket aerodromske službe su izvršile temeljan pregled aviona kako bi proverile da li se još neka zmija krije u letelici ali nisu pronašle ni jednog drugog gmizavca. Trenutno nije poznato kako je stvorenje uspelo da uđe u avion, a ni jedan od putnika nije priznao da je uneo životinju u vazduhoplov.

Dok zmije svakako nisu dobrodošle u kabini, neke vrste životinja veoma često lete u sa drugim putnicima. Priču o tome kako imućni šeici putuju avionom u pratnji svojih sokolova možete pročitati u posebnom tekstu na portalu Aero.rs.

(Aero.rs)

Video: Aerodrom Nikola Tesla Beograd: Noćne operacije Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>