• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

SAS ponovo u Prištini: Od letnje sezone direktna linija za Dansku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored SAS, na ovoj ruti tokom letnjih meseci saobraća i avio-kompanija Norwegian Air Shuttle

  • 0
Avion SAS Scandinavian Airlines Foto: Shutterstock

Nakon četiri godine pauze, avio-kompanija SAS obnoviće letove za Prištinu (PRN). Prevoznik iz Skandinavije ponovo će leteti između glavnog grada Danske i drugog najprometnijeg aerodroma na teritoriji Srbije.

Prvi polazak na liniji Kopenhagen (CPH) - Priština (PRN) planiran je za 3. jul. SAS će u početku povezivati dva grada sa svega jednim nedeljnim letom dok će se broj polazaka popeti na dva od 8. avgusta, piše Ex-Yu Aviation News. Avio-kompanija će leteti na ovoj ruti do 21. avgusta.

Na liniji Kopenhagen - Priština leteće Airbusi A320neo. Ovi avioni imaju kabinsku konfiguraciju sa 180 sedišta, podeljenih u SAS Go i SAS Plus klasu.

SAS Airbus A320 Foto: Shutterstock/Photofex_AUT
Pored SAS, na ovoj ruti tokom letnjih meseci saobraća i avio-kompanija Norwegian Air Shuttle. Podaci iz rezervacionog sistema niskotarifnog prevoznika ukazuju na to da će Norwegian Air između Kopenhagena i Prištine obavljati i do četiri nedelja leta u vrhuncu sezone.

(Aero.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>