• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

SEGA Southeast Europe General Aviation 2024 konferencija: Ulaznice po promotivnim cenama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cena dnevne karte za konferenciju u toku promotivnog perioda je snižena na samo 49 evra, pružajući priliku da najbržih 100 kupaca prisustvuje ovom događaju visokog profila po povlašćenoj povoljnoj ceni

  • 0
PRICE - 1

Vazduhoplovna SEGA Southeast Europe General Aviation 2024 konferencija, koja će se održati od 18. do 20. septembra 2024. godine u hotelu Hilton u Beogradu ponudila je ograničen broj ulaznica za ovaj prvenstveno B2B (business-to business) događaj koji može biti zanimljiv i ne samo profesionalcima.

"SEGA konferencija, fokusirana na generalnu avijaciju, pruža učesnicima mogućnost da se povežu sa vodećim stručnjacima i kompanijama iz ove industrije kroz B2B sastanke, panel diskusije sa fokusom na aktuelne teme, radionice i networking događaje. SEGA konferencija pruža učesnicima priliku da steknu nova znanja, razmene iskustva i budu u toku sa najnovijim trendovima u oblasti vazduhoplovstva, a posebno u segmentu generalne avijacije", saopštili su iz SEGA konferencije.

SEGA konferencija, u organizaciji kompanije APS Aviation Parts Service d.o.o., je kreirana sa ciljem da na jednom mestu okupi kompanije i subjekte koji posluju u sektoru generalne avijacije i formira platformu za sklapanje novih poslovnih projekata i saradnji.

Treći dan konferencije, 20. septembra, biće posebno zanimljiv jer će se održati na sportskom aerodromu Ečka, nadomak Zrenjanina. Posetioci će imati priliku da uživaju u spektakularnom vazduhoplovnom šouu na kom će kompanije iz Srbije i inostranstva demonstrirati svoje letačke sposobnosti.

"Cena dnevne karte za konferenciju u toku promotivnog perioda je snižena na samo 49 evra, pružajući izuzetnu priliku da najbržih 100 kupaca prisustvuje ovom događaju visokog profila po povlašćenoj povoljnoj ceni.

Ne propustite priliku da budete deo SEGA Southeast Europe General Aviation 2024 konferencije i steknete nova znanja, povežete se sa vrhunskim stručnjacima i uživate u jedinstvenom iskustvu koje će obogatiti vašu karijeru i poslovanje", navode u SEGA konferenciji

Za više informacija i kupovinu karata, možete posetiti zvaničnu stranicu konferencije www.sega.rs. ili kontaktirati SEGA Konferencijski Tim Email: info@sega.rs

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation Open Day 2023: Sletanje Cessne 172 iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>