• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog čega se vratio avion na letu Er Srbije iz Niša za Monastir

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avion Er Srbije (operated by GetJet) na letu ASL42E iz Niša za Monastir se danas vratio sa lineup pozicije, neposredno pred poletanje zbog jednog neverovatnog razloga.

  • 1
NIŠ AERODROM PREDSEDNIK Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Avion Er Srbije (operated by GetJet) na letu ASL42E iz Niša za Monastir se danas (4. avgust) vratio sa lineup pozicije, neposredno pred poletanje zbog jednog neverovatnog razloga.

A320 kompanije Get Jet Airlines koji je obavljao let za Er Srbiju, trebalo je da poleti u 10:10 sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu ka Monastiru u Tunisu. Pošto je završeno ukrcavanje, avion je posle dobijanja dozvole za poletanje započeo rulanje ka pisti. Tokom kontrole kabine od strane kabinskog osoblja (cross-check) uočen je putnik koji nije vezao pojas. Nakon naredbe da veže pojas putnik je to odbio a kapetan je doneo odluku da vrati avion na početnu poziciju i odstrani putnika sa leta.

Putnik je napustio avion a zbog kašnjenja koje je usledilo avion je izgubio slot pa je poleteo u 12:55. Kako nezvanično saznajemo, radilo se o putniku mlađeg životnog doba.

(Aero.rs)

Video: Srpski leteći vatrogasci: Više od dva miliona litara vode izbacili na požare za manje od mesec i po

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    4. avgust 2024. | 15:10

    Doživotna zabrana ulaska u avion kao primer drugim pametnim klincima koji imamu sva prava a nikakve obaveze.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>